Lesmogelijkheden

Privéles

Wil je werken aan je houding, een beter team worden met je paard, rijtechnische problemen oplossen, angst overwinnen, meer bereiken met minder hulpen?

Ik geef op kleine schaal privéles of les in kleine groepjes aan mensen met eigen paarden in de omgeving van Groningen-stad en noord-Drenthe. Samen werken we aan je zit en houding, je balans en ontspanning, van daaruit gaan we aan het werk. Goed rijden kan alleen met de juiste houding, waarbij je gewrichten optimaal kunnen bewegen en blokkades worden opgeheven. Zit jij goed, dan kan je paard fijner bewegen.

Of je nu voornamelijk buitenritten maakt, of fanatiek wedstrijden rijdt, goed zitten is de basis voor alle vormen van de ruitersport. Ik kom op locatie! Stuur een mailtje voor meer informatie over tarieven, mogelijkheden en maximale reisafstand: ditisimre@hotmail.com


Grondwerk/omgaan met paarden

Les in het omgaan met paarden of grondwerken in Glimmen of met je eigen paard op jouw locatie. Wil je meer weten over paardengedrag, zowel onderling als met mensen? Of hoe je paarden veilig uit de wei haalt, met je mee laat lopen en hoe ze reageren op jouw lichaamstaal en stemcommando’s? Ben je bang voor paarden en wil je daar overheen komen? Dat kan! Deze lessen kunnen natuurlijk ook gevolgd worden door mensen die niet willen rijden, maar alleen willen leren over de omgang met paarden. Bijvoorbeeld omdat je kinderen paardrijden en je meer wil leren zodat je ze kan helpen of paarden beter wil leren begrijpen.


Contact

Stuur een mailtje voor meer informatie over tarieven, overige mogelijkheden en maximale reisafstand: ditisimre@hotmail.com

1 thought on “Lesmogelijkheden

  1. Pingback: 12 redenen om zitles te nemen! | Ruiter in evenwicht

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.