Lesmogelijkheden

Privéles op locatie

Wil je werken aan je houding en zit, een team vormen met je paard, rijtechnische problemen oplossen, angst overwinnen, meer bereiken met minder hulpen?

Ik ben gediplomeerd instructeur en geef op kleine schaal privéles aan mensen met eigen paarden in de omgeving van Groningen-stad en noord-Drenthe. Tijdens mijn lessen is er extra aandacht voor de houding en zit van de ruiter. Goed rijden kan alleen met de juiste houding, waarmee je de beweging van je paard optimaal uit kan zitten en ondersteunen.

Of je nu voornamelijk buitenritten maakt, of fanatiek wedstrijden rijdt, regelmatig les wil of iemand zoekt die een (paar) keer met je aan je houding werkt. Stuur een mailtje voor meer informatie over tarieven, mogelijkheden en maximale reisafstand: ditisimre@hotmail.com


Grondwerk/omgaan met paarden

Les in het omgaan met paarden of grondwerken in Glimmen of met je eigen paard op jouw locatie. Wil je meer weten over paardengedrag, zowel onderling als met mensen? Of hoe je paarden veilig uit de wei haalt, met je mee laat lopen en hoe ze reageren op jouw lichaamstaal en stemcommando’s? Ben je bang voor paarden en wil je daar overheen komen? Dat kan!

Deze lessen kunnen natuurlijk ook gevolgd worden door mensen die niet willen rijden, maar alleen willen leren over de omgang met paarden. Bijvoorbeeld omdat je kinderen paardrijden en je meer wil leren zodat je ze kan helpen of paarden beter wil leren begrijpen.


Contact

Stuur een mailtje voor meer informatie over tarieven, overige mogelijkheden en maximale reisafstand: ditisimre@hotmail.com

1 thought on “Lesmogelijkheden

  1. Pingback: 12 redenen om zitles te nemen! | Ruiter in evenwicht

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.